Uniterveyden ryhmävalmennukset alkavat syksyllä 2019

Kuva: Pixabay

Syksyllä 2019 starttaa Sleep well – work well –hankkeen ryhmävalmennukset, jotka  on suunnattu hankkeen yhteistyötahojen,  Joensuun kaupungin, Lieksan kaupungin ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupan työntekijöille. Ryhmävalmennuksissa pohdimme 10 hengen pienryhmissä miten erilaiset elintavat vaikuttavat uneen ja annamme työkaluja miten voit halutessasi vaikuttaa elintapoihisi ja näin parantaa omaa untasi. Onko liikunnalla, ravitsemuksella ja mielenhallinnalla vaikutusta uneen? Voiko työpäivän pienillä teoilla vaikuttaa uneen? Miten teknologia voi auttaa arkipäivän valinnoissa kohti parempaa unta?

Ensimmäisten ryhmien kanssa aloitamme syksyllä 2019 tapaamalla kuusi kertaa kahden viikoin välein noin parin tunnin ajan. Keväällä 2020 jatkamme seuraavien ryhmien kanssa samalla periaatteella. Ryhmävalmennuksissa sinulla on mahdollisuus käyttää mm. Oura-sormusta ja tutustua teemaan sopiviin hyvinvointiteknologioihin. Kokeilla rennolla meiningillä erilaisia liikuntamuotoja, pohtia ravinnon vaikutuksia käytännönläheisesti, työstää mielen hallintaasi ja saada toimivia tapoja työsi tuunaamiseen. 

Lähde mukaan ja ota askel kohti energisempää vapaa-aikaa ja työssä jaksamista. 

Yhteistyöterveisin Eija, Sari ja Aki.


2 thoughts on “Uniterveyden ryhmävalmennukset alkavat syksyllä 2019

 1. Anne Koponen

  Hei,

  onko syksyn ryhmä jo täysi? Olin lomalla saadessani tulkinnan kyselyyn (ID:ni 140) ja en ehtinyt aikaisemmin ottamaan yhteyttä.
  Olisin todella kiinnostunut osallistumaan ryhmään!

  1. Päivi Franssila

   Hei Anne, kiitos viestistäsi. Ryhmät muodostetaan vasta elokuussa viikoilla 32-33 niistä henkilöistä, jotka ovat ilmoittaneet unikyselyssä kiinnostuksensa ryhmiin. Jos et ilmoittanut unikyselyssä kiinnostustasi, pyytäisin ottamaan suoraan yhteyttä Eija Partanen-Kiviseen eija.partanen-kivinen@savonia.fi ja jättämään hänelle viestin. Eija palaa lomalta 5.8. ja voi näin huomioida sinut ryhmiä muodostaessaan.

   Oikein hyvää kesää sinulle!
   Päivi

Vastaa